Vacatures

Animator gitaar gezocht!

Voor het komende schooljaar zijn we op zoek naar een animator gitaarbegeleiding (starten september 2021). Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gepost op 04.06.21

Animator dwarsfluit gezocht!

Voor komend schooljaar zijn we op zoek naar een animator dwarsfluit (start september 2021). Heb je interesse, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gepost op 04.06.21

Animator zang en stemvorming gezocht!

Voor komend schooljaar zijn we op zoek naar een animator Zang en stemvorming. (start september 2021) Heb jij zin om ons enthousiast animatorenteam te versterken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Gepost op 15.09.20

animator klarinet gezocht!

Om ons aanbod verder uit te breiden zijn we op zoek naar een animator klarinet. Heb jij zin om ons enthousiast animatorenteam te versterken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Gepost op 12.09.20

Animator blokfluit gezocht

Om ons aanbod verder uit te breiden zijn we op zoek naar een animator blokfluit. Heb jij zin om ons enthousiast animatorenteam te versterken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Gepost op 12.09.20

Animator harp gezocht!

Om ons aanbod verder uit te breiden zijn we op zoek naar een animator Harp. Heb jij zin om ons enthousiast animatorenteam te versterken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Gepost op 14.11.19

Animator accordeon gezocht!

Om ons aanbod verder uit te breiden zijn we op zoek naar een animator Accordeon. Heb jij zin om ons enthousiast animatorenteam te versterken? Neem dan vrijblijvend contact op!

Gepost op 14.11.19